sábado, 22 de noviembre de 2008

Altimetries i noves carreteres

Buscant altimetries per la xarxa, he trovat a faltar algunes de les clàssiques de Girona, que habitualment fem el ciclistes de la zona.
Com que he vist que hi ha gent que en confecciona, he fet una mica d'investigació sobre les eines que hi ha disponibles per a fer altimetries. El programa que sembla que s'utilitza més és el Salitaker. És un software força rudimentari i que només està en italià. El podreu trobar a http://www.pedra.altervista.org/salitaker.htm.

Després de barallar-m'hi una estona he aconseguit fer l'altimetria dels Àngels per les seves dues vessants.

Desde Girona:

Desde Madremanya:

El resultat es força bo, tot i que porta una mica de feina passar-li les dades del track al programa. Pel que he vist s'utlitzen altres programes també com SportsTrack, Ciclomaniac o l'Excel. Seguirem investigant.

A banda d'això avui he fet una sortideta de 40 km per la zona d'Adri i Sarrià de Dalt. He anat bastant tranquil aprofitant per investigar algunes carreteres per les que encara no havia passat: la pujada a Sant Joan Montbó, i la carretera de Sant Medir a Sarrià, que ja havia provat fa un parell d'anys però tenia algun tros sense asfaltar.

El Sant Grau desde Sant Joan Montbó:

Distància: 40.5 km
Desnivell positiu acumulat: 710 m

Track:



Perfil:

No hay comentarios: