miércoles, 26 de noviembre de 2008

La volta a Andorra i el Tour per Girona

Aficionats a l'ultratrail, pel 2009 s'ha programat una nova prova que consisteix en donar la volta a Andorra:

La cursa te molt bona pinta, i a més no és gens cara comparada amb algunes altres curses que hi ha. Esperem que tingui èxit i no passi el mateix que amb l'ultratrail La Tramuntana, que es va suspendre dos cops (quedant-se molta gent sense els diners de la inscripció, que resulta que tenia l'alcade de Planoles, embolicat en algun afer no massa clar segons va apareixer als diaris).
Jo no crec que hi vagi aquest any, però estaré al cas de com va de cara a edicions posteriors.

I el mateix dia comença el Tour de França. Els representants de l'organització van estar ahir a Girona, per decidir on muntaran la paradeta el 9 de Juliol, dia en que la ciutat veurà una sortida d'etapa de la volta més important.
Finalment es posaran al passeig de la Copa. La sortida neutralitzada es farà davant el rellotge de la Devesa, enfilant després per Jaume I i Carme/Migdia fins a la Creueta, on començarà la competició.
El recorregut de l'etapa per la província serà Girona, Quart, Cassà, Llagostera, Tossa, Lloret i Blanes. Després sembla que passarà pel Maresme fins a la capital, on s'acabarà pujant a Montjuïc.
El que encara no està clar és si vindrà l'Armstrong. Haurem de seguir esperant a veure com evoluciona tot plegat!

No hay comentarios: