sábado, 8 de noviembre de 2008

El castell de Sant Miquel i el santuari dels Àngels

Ja fa unes setmanes que tenia abandonada la BTT, però com que li he posat un kit de "tubeless" volia sortir a provar-la. No va poder ser la setmana passada per les plujes, així que avui a primera hora he sortit a fer una cosa que fa temps tenia en ment: pujar a Sant Miquel i als Àngels en una ruta circular.

He començat d'hora, tot just amb les primeres llums, cap a les 7 i quart.
Els camins de pujada a Sant Miquel ja els tinc tots ben trillats, però tot i aixó he aprofitat per un tros de la via verda que s'està construint per fer la volta a Girona, i que encara no havia provat.
Així, sense cap cosa a destacar, he arribat a Sant Miquel havent escalfat de valent i aprofitant per fer un glop d'aigua i una foto:


La baixada cap a Celrà tot és per pistes mes o menys bones on es pot anar ràpid. Després es trenca cap a Juià on ja fem algun tram de corriol entringut que trenca la monotonia de les pistes.
Com que no havia estat mai a Juià, just abans d'entrar al poble he fet una foto de record:


Les fotos no son massa bones, però es que estan fetes amb el mòvil i en condicions pobres de llum. En les pròximes sortides m'enduré la càmara.

El camí va fent mes o menys planer fins arribar a l'alçada de Sant Martí Vell. A partí d'aquí s'enfila cap als Àngels en una pujada constant però que es deixa fer, sense tenir pendents exagerades. Segons el GPS durant la ruta el màxim ha estat un 17%.
El santuari està envoltat de boira, amb lo que em perdo les magífiques vistes que es poden gaudir desde allí. Igualment hi faig l'última parada abans de començar el descens cap a Girona.


Per baixar miro de seguir el camí de la clàssica cursa que es fa al març per pujar al santuari. Hi ha molts trams trialeros i no l'havia fet mai de baixada amb la bici.
Realment és molt divertit, amb alguns punts realment malparits que posan a prova la nostra pericia amb la bici.

Distància: 28 km.
Desnivell positiu acumulat: 930 m
Track GPS al Wikiloc: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=234254

3 comentarios:

Myrddin dijo...

"Així, sense cap cosa a destacar"...

Home... dijous passat vaig fer la pujada a Sant Miquel començant pel mateix punt (passant per sobre el pont) i bé, puc dir que vaig fer 500m sense parar que és més del que havia pogut fer mai totes les vegades que ho havia provat... aquella "pujadeta" per mi una mica destacable sí que ho és!!

Salut!

Josep Lluís dijo...

Be, ja se sap, questió de posar el plat petit i anar fent...

Potser et falten pinyons mes grans a la bici, fes-li un cop d'ull al canvi que tens a veure si és de 3x9.

Myrddin dijo...

:-) Sí, vaig amb 3x9 i ja et puc assegurar que la vaig fer amb la marxa més curta de totes.

El problema no són les marxes, sinó les cames i el cor i els pulmons, que quan diuen prou és prou. :-)

Salut.