jueves, 25 de diciembre de 2008

Embardissada nadalenca


Aprofitant l'anada a Tordera per la trobada familiar nadalenca, avui he sortit a pedalar pel Montnegre. La idea que portava era fer una part del recorregut de la marxa del dia 6, i després enllaçar amb la cursa de BTT de Sant Genís de Palafolls.

He sortit cap a les 8:30 anant a bon ritme, per tal de passar la fred gebradora que fa aquests dies. La pujada fins al turó gros de Miralles no ha tingut cap complicació, tot el camí és per pistes en bon estat. Un cop a dalt he pujat a veure la torre de vigilància i he aprofitar per fer un glop i treure'm alguna peça de roba, ja que el sol començava a escalfar.


A partir d'aquí ja he agafat el recorregut del cursa, on ha començat tota l'aventura. Ja el segon corriol no l'he pogut fer per que estava molt brut, era pràcticament impossible de passar-hi amb la bici. Total, que recula amunt el camí ja fet. Mirant el GPS he vist que podia enllaçar més endavant amb el track seguint la pista principal, així que camí avall!
Al cap d'una estona em torno a trobar amb el mateix panorama, camí totalment tapat. Torna a recular bici amunt.
Finalment trobo un corriol que es fa be i enllaça amb el track. Aquest va seguint fins arribar a l'autopista, que un cop passada s'agafa un corriol molt guapo que du fins al poble de Sant Genís.

A partir d'allà em trobo amb un corriol força brut, que a més és de pujada, cosa que fa que m'hagi de carregar la bici a l'espatlla en algun tram. Després la pendent es suavitza i he pogut anar pedalant una bona estona. En aquest punt m'he despistat (o la cursa anava per algun camí que ara no es veia), cosa que m'ha fet anar a parar a una zona que no tenia sortida.
Després de parlar amb una dona que m'he trobat a una casa, he hagut de tornar enrera, tornant a desfer un tros de camí per enèsim cop. A partir d'aquí ja he anat per bon camí sense tornar-me a perdre, tot i que no he seguit el track de la cursa, sinó que he anat improvisant, ja que s'estava fent tard.
Això m'ha fet descobrir una parell de corriols molt divertits, que tornaré a fer algun altre dia segur.

Finalment la ruta ha quedat una mica curteta, però val la pena perquè hi ha molt de corriol i és força dura, amb constants puja-baixa.
La veritat és que el Montnegre te una mà de camins que no te'ls acabes!

Distància: 26.74 km
Desnivell positiu acumulat: 840 m
IBP: 93.44

Track:


Perfil:

No hay comentarios: