sábado, 20 de diciembre de 2008

Roadbook Gavarres 2006


Una de les coses que vull provar algun dia és fer un Roadbook amb BTT.
Aquí a Girona se'n fa cada any un per les Gavarres. Està organitzat pel GEIEG i es fa al Novembre. Per algun motiu o altre fins ara no m'ha anat bé de participar-hi.

En aquest tipus de curses el camí no està marcat, sinó que has de seguir les indicacions que hi en un llibret que et donen abans de sortir ("roadbook") . A més s'ha de fer en un equip d'almenys dos corredors. Per comprovar que es fa tot el recorregut s'ha d'anar segellant uns controls de pas .

Aquí teniu una mostra de com són les indicacions del llibret:

Com que vaig llegir que el recorregut de l'edició 2006 estava molt be, m'he baixat el track i aquest matí he anat a fer-lo.
Al principi és molt fàcil, anant pel carril bici i pistes bones. Després es va fent per pistes més accidentades amb pendents pronunciades, tant de baixada com de pujada.
De la meitat en endavant ja es combina la pista trams de corriols, la majoria molt macos i sense cap dificultat, d'aquests per gaudir a base de bé .
La veritat es que m'ha encantat el recorregut, segur que el repeteixo.

Com que he sortit que encara no eren les 7, he aprofitat per provar a fons l'equip de llums que vaig comprar fa uns mesos.
Es tracta del Sigma Mirage Evo/Evo X Pro:

M'han anat molt be, l'única pega és que al dur els dos focus al manillar no podia llegir el GPS, i a les corbes tancades el llum no seguia la traçada. La pròxima sortida provaré de dur un llum al casc, a veure que tal.

Avui també he constatat que els "tubeless" amb làtex no funcionen amb punxades grosses. Passat el punt de les abelles he sentit com de cop perdia aire a la roda del darrera. He seguit una estona per veure si segellava, però com que no ho feia he parat. He estat uns minuts mirant si podia tapar el forat amb el latex però al tornar a inflar la roda perdia de nou, així que finalment hi he posat una cambra i problema solucionat. Hauré d'anar pensant en una nova coberta, que aquest cop serà "tubeless", que són mes resistents.

Distància: 43.3 km
Desnivell positiu acumulat: 840 m
IBP: 81.27

Track:


Perfil:

No hay comentarios: