miércoles, 31 de diciembre de 2008

Sant Silvestre Girona 2008



L'última de l'any.
Aquesta no me la puc perdre perquè es fa a prop de casa. Així que ja fa unes setmanes m'hi vaig apuntar per internet, perquè el mateix dia no es podien fer inscripcions.
Es suposa que això es fa per facilitar l'organització de la cursa, sabent d'entrada el nombre de corredors que hi haurà, evitant així cues i retards.
Res mes lluny de la realitat!
Volia baixar d'hora a recollir el dorsal, però al final hi he anat a les 17'15, quan encara faltaven 3/4 d'hora per la sortida.
Per a la meva sorpresa veig una cua llarguíssima per a recollir-lo. Amb resignació, em poso al final de tot, qüestió d'una mica de paciència penso. Amb això que em trobo a en Pere, i després en Joan, acompanyat d'una amiga dels Distèrics. Quan ja duem 20 minuts esperant, ens assabentem que els xips es recullen a un altre lloc diferent. Caram! no ho podien donar tot allà mateix? En fi, ens ho combinem per guardar lloc a la fila i recollim els xips.


Quan es fan les 18'00 tot just arribem a la taula dels dorsals, amb una pila de gent darrera nostre. En aquell moment, per a sorpresa de tothom, ens diuen que han repartit els dorsals a diferents punts al voltant de la taula en funció de la numeració. O sigui, que ens hem tirat 45 minuts fent cua per res.
Al final, entre una cosa i l'altra es dona la sortida a les 18'16, amb només un quart d'hora de retard.

La cursa en sí força bé, mantenint un ritme constant i acabant amb bones sensacions. Temps final de 20:36, que suposa una mitja de 3'56''/km aproximadament.
Un cop arribats, recollida de la bossa, que estava molt bé, i a recuperar-se una mica mentre comentem com ha anat amb els companys/es.

Concloent, una cursa genial per finalitzar l'any, però amb una organització pèssima en quant a la recollida de dorsal i xip.
Sé que no és fàcil organitzar una cursa, i que requereix molt de treball desinteressat, però les errades que hi han hagut s'haurien pogut preveure sabent la gent que hi havia apuntada.

Distància: 5.4 km
Desnivell positiu acumulat: 6 m

Track:

No hay comentarios: