viernes, 26 de diciembre de 2008

X Sant Silvestre Riudellotenca


Els últims anys pel dia de Sant Esteve he anat a Llagostera, on fan una cursa/marxa de 10 km que va molt bé per cremar els torrons acumulats aquests dies.
Aquest any ha sigut diferent, els de Riudellots han posat la seva cursa de Sant Silvestre el mateix dia, quan normalment la feien el dia 31. Fent una mica de valoració del preu, organització, obsequis i hora de sortida, vaig decidir-me ràpidament per Riudellots. Així que avui tocava anar cap allà per començar a córrer a les 11 del matí.

Ja abans de llevar-me del llit he sentit que plovia, i en quant he aixecat la persiana he presenciat un panorama d'aquells que conviden a seguir dormint. Sort que havia fet la inscripció anticipada, que si no em quedo a casa!

Previsió al meteocat:


He arribat d'hora a Riudellots, cap a les 10'15, així que he pogut agafar la bossa d'obsequis tranquil·lament sense haver de fer massa cua. Aquest any han donat una samarreta tècnica de màniga curta, un fuet, un iogurt de la Fageda, un postre de fruita i un kit-kat.

Després de deixar les coses al cotxe m'he trobat amb en Pere, que corria amb el dorsal d'en David, un altre cop amb la grip. Mentre comentàvem les fantàstiques condicions meteorològiques ha vingut en Joan i hem fet un mini escalfament abans de situar-nos sota l'arc de sortida.

La cursa ha anat força bé, hi havia molta gent i molt bon ambient. És sorprenent que amb el fred, l'aigua i el vent que feia, hi hagi tanta gent que s'animi a fer córrer.
He pogut mantenir un ritme més o menys constant durant tota la cursa, tot i que els primers quilòmetres els he fet un mica més ràpid. Finalment he parat el crono amb 28:30, que suposa un ritme de 4'04'' el kilòmetre.

Després m'he anat a prendre la boníssima xocolata calenta que preparen sempre, genial per recuperar-se del fred. Un cop reunits de nou amb en Joan, en Pere, la MªÀngels i l'Anna hem comentat la cursa una estona, però no massa perquè havíem d'anar ràpidament a posar-nos roba seca.
Pels participants hi havia un sorteig de coses variades, entre elles un salt amb paracaigudes, però que no ens ha tocat a ningú de nosaltres.

En definitiva, tota una clàssica passada per aigua, però disfrutant com sempre!

Distància: 7 km
Desnivell positiu acumulat: 45 m

Track:


Perfil:

No hay comentarios: